За нас

ЗА НАС

Ефект Груп предлага цялостни решения за уеб дизайн и оптимизация, корпоративна идентичност и рекламни услуги. Създадена през 2011 г. и базирана във Варна, фирмата ни работи с редица хора и организации от сферите на: науката, образованието, изобразителните изкуства, преприемачеството. Придържането към качеството и високите стандарти кара клиентите ни да бъдат щастливи и по-­важното да се връщат отново.

Вашият бизнес има нужда от нашите услуги? Просто ни предоставете необходимата информация за Вас или Вашата фирма, и нашите дизайнери и програмисти ще свършат останалото. Подходът към всеки е един и същ – свежи идеи, творчески и ценови ефективни решения. Ние можем да създадем целия Ви бизнес имидж­ от логото до визитките, брошури, флаери, уеб сайтове и всичко останало.

НАШАТА МИСИЯ

Ние работим в рамките на бюджети, които реално да ни позволят да създаваме качествени продукти. Сложността на Вашия проект определя цената и времето, за което ще бъде изпълнен.

Корекността е важна за нас. Грижим се проектите, по които работим да са запомнящи се и да имат положително въздействие върху хората. Това винаги води до изграждане на дългосрочни партньорства. За нас е предизвикателство да създаваме иновативни решения чрез, които клиентите ни да развиват успешно бизнеса си и да достигат своите цели.